Обавештења за ученике 8. разреда у вези уписа у средње школе

Припремна настава за ученике у Гимназији Бора Станковић

Гимназија “Бора Станковић” у Нишу почиње са припремном наставом за упис у билингвално и специјализована одељења школе, по распореду који је у прилогу овог мејла.

 

Гимназија “Бора Станковић”у Нишу промоцију школе одржаће за све заинтересоване ученике и родитеље, преко google meet-a, у уторак, 9.3.2021. у 19:00

 

Линк за приступ: meet.google.com/vbc-bhzb-aky

 

На промоцији школе, будући ђаци имаће прилику да разговарају са нашим наставницима и ученицима и на тај начин добију све потребне информације везане за упис и функционисање школе.

 

Срдачно,Гимназија “Бора Станковић” у Нишу

Припремна настава

План реализације припремне наставе у Гимназији Бора Станковић

Припремна настава за ученике са посебним способностима за физику у Гимназији Светозар Марковић

Од суботе, 6.3.2021. у 12 часова у Гимназији Светозар Марковић почиње припремна настава за ученике осмог разреда који ће полагати пријемни испит за упис у 1. разред специјализованих одељења за ученике са посебним способностима за физику.

Припремна настава се организује у просторијама гимназије “Светозар Марковић”, уз поштовање свих мера заштите здравља ученика и наставника, а за учешће није потребна пријава. Довољно је да ученици буду у Гимназији Светозар Марковић у суботу, најкасније до 11:45 часова. Како је ово одлична прилика да на време почну са припремом, молимо вас још једном да пренесете обавештење свим одељењским старешинама 8. разреда, као и свим наставницима физике да ваши ученици не би остали ускраћени за информације!

Стојимо вам на располагању за даљу сарадњу.

С поштовањем,

Милица Милосављевић,
заменик директора,
Гимназија Светозар Марковић
Бранка Радичевића 2
18106 Ниш
018/254 396

Припремна настава за ученике са посебним способностима за математику у Гимназији Светозар Марковић

Од суботе, 20.2.2021. у 10 часова у Гимназији Светозар Марковић почиње припремна настава за ученике осмог разреда који ће полагати пријемни испит за упис у 1. разред специјализованих одељења за ученике са посебним способностима за математику као и за ученике 6. разреда за упис у 7. разред у одељење за ученике основне школе у математичкој гимназији.

Припремна настава се организује у просторијама гимназије “Светозар Марковић”, уз поштовање свих мера заштите здравља ученика и наставника, а за учешће није потребна пријава. Довољно је да ученици буду у Гимназији Светозар Марковић у суботу, најкасније до 9:45 часова.

Како је ово одлична прилика да на време почну са припремом, молимо вас још једном да пренесете обавештење свим одељењским старешинама 8. и 6. разреда да ваши ученици не би остали ускраћени за информације!
Стојимо вам на располагању за даља обавештења.
С поштовањем,
Милица Милосављевић,
заменик директора,
Гимназија Светозар Марковић
Бранка Радичевића 2
18106 Ниш

Припремна настава за двојезична одељења у Гимназији Светозар Марковић

Од 13.2.2021. у 10 часова почиње припремна настава за ученике осмог разреда који ће полагати пријемни испит за упис у двојезична одељења у Гимназији Светозар Марковић.

Припремна настава се организује у просторијама гимназије, уз поштовање свих мера заштите здравља ученика и наставника, а за учешће није потребна пријава. Довољно је да ученици буду у Гимназији Светозар Марковић сутра најкасније до 9:45 часова.
Како је ово одлична прилика да на време почну са припремом, молимо вас још једном да пренесете обавештење свим одељењским старешинама 8. разреда да ваши ученици не би остали ускраћени за информације!
Стојимо вам на располагању за даља обавештења.
С поштовањем,
Милица Милосављевић,
заменик директора,
Гимназија Светозар Марковић
Бранка радичевића 2
18106 Ниш
018/254 396

Language »