Инфо кутак

Школска слава – Свети Сава

Школска слава – Свети Сава

Школска слава - Свети Сава Школска слава - Свети Сава је обележена традиционално у нашој школи резањем славског колача и пригодном приредбом коју су припремили ученици старијих и млађих разреда.Организацију приредбе водила је наставница Марија Полимац, а поред хора старијих разреда са диригентом наставницом Емилијом Миленковић и оркестра са диригентом наставником Небојшом Пужићем, учествовали су и ученици  млађих разреда  са  учитељицом Горданом Игић  и  бајковитом причом за коју су и добили награду на Фестивалу дечјих и омладинских позоришта.
Read More
Новогодишње честитке

Новогодишње честитке

Новогодишње честитке У сусрет новогодишњим празницима, ученици петог и шестог разреда су на часовима секције - Папирно моделарство израдили новогодишње честитке, којима вам желе срећну и успешну Нову 2023. годину.
Read More
„ПРОЗОРИШТАНЦЕ“

„ПРОЗОРИШТАНЦЕ“

"ПРОЗОРИШТАНЦЕ" Драмски фестивал "ПРОЗОРИШТАНЦЕ", у Дечијем културном центру Ниш. Ученици II-6 својим учешћем обезбедили су награду за најбоље костиме. Сценарио и режију писала је учитељица Гордана Игић.
Read More
Новогодишње честитке

Новогодишње честитке

Новогодишње честитке Ученици првог шест са својом учитељицом Виолетом Ђорђевић уручили су новогодишње честитке управи школе. Новогодишње честитке су сами правили, на овај начин развијали су креативност и дали свој допринос новогодишљој еуфорији.
Read More
Посета Музеју КВС

Посета Музеју КВС

Посета Музеју КВС У четвртак 22.12.2022. ученици одељења VII/5 са одељенским старешином Миљаном Марушић обишли су Музеј Копнене војске Србије. Стручно предавање и обилазак водио је мајор Миодраг Брковић. Ученици су након посете поделили своје утиске, били задовољни обиласком и исказали интересовање за посете знаменитим објектима и за убудуће.
Read More
Language »