Инфо кутак

Дан српског јединства, слободе и националне заставе

Дан српског јединства, слободе и националне заставе

Дан српског јединства, слободе и националне заставе Oдељење III/1је данас 15.септембра, на пригодан начин обележило државни празник - Дан српског јединства, слободе и националне заставе. Ученици су упознати са значајем заставе као обележја једне државе. Посебно смо истакли симболику заставе у биткама које су се водиле у Првом светском рату, јер је данашњим празником обележена годишњица пробоја Солунског фронта.Одељ. старешина,Јелена Коблишка
Read More

Обавештење

Обавештење Поштовани родитељи и ученици,Обавештавамо вас да школска година почиње у петак 01. септембра, непарна смена полази преподне у 8 сати, пријем првака је у 10, док парна смена полази поподне у 14 сати.Срећан почетак нове школске године.Директор школе,Миодраг Плавшић
Read More

Свечана академија

Свечана академија На свечаној академији поводом Видовдана ученица Нађа Вујовић је примила похвалницу и пригодне поклоне као ђак генерације ОШ "Душан Радовић". Традиционалној додели похвалница присуствовали су црквени и градски оци.
Read More
Европско школско првенству у теквондоу

Европско школско првенству у теквондоу

Европско школско првенству у теквондоу На европском школском првенству у теквондоу, ученици трећег разреда Вељко Ристић , Теодор Митић и ученица четвртог разреда Вера Јовановић, са тренером Небојшом Анђелковићем,  освојили  друго место и добили сребрну медаљу.
Read More
Литерарни конкурси

Литерарни конкурси

Литерарни конкурси Јован Антић ученик трећег разреда, ове школске године се видно истакао и прославио у многим литерарним конкурсима где је и награђен дипломама за освојено прво место. 
Read More
Language »