بازی انفجار شرطی بازی انفجار ترفند انفجار شرطی

ترفند تضمینی بازی انفجار

Обавештавамо Вас да од школске 2020/21. године Гимназија “9.мај” у Нишу уписује специјализовано одељење за ученике са посебним способностима за спорт.
ПРЕДАЈА СПОРТСКЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ за одељење ученика са посебним способностима за спорт реализоваће се У ПОНЕДЕЉАК 8. И УТОРАК 9. ЈУНА у просторијама школе у времену од 8 до 16 часова. Образац пријаве и спортске документације биће блговремено достављени.
За упис у гимназију и одељење за спортисте кандидат доставља потврду о оствареним спортским резултатима, које је кандидат остварио у осмом разреду основне школе, у складу са чланом 36. Правилника о упису у одељење за ученике са посебним пособностима за спорт.
Потврду издаје надлежни национални грански спортски савез, који је регистрован у министарству надлежном за послове спорта.
Постигнути спортски резултати вреднују се тако што се кандидату за упис у гимназију и одељење за спортисте додељују следећи бодови:
1) ако наступа за репрезентацију Републике Србије, односно ако се налази на списку репрезентативаца, за оне спортове који немају репрезентативна такмичења узраста до 14 година – 10 бодова,
2) ако је освојио медаљу у спортском такмичењу на првенству Републике Србије, појединачно или као члан екипе – осам (8) бодова за златну медаљу, седам (7) бодова за сребрну медаљу и шест (6) бодова за бронзану медаљу.

Више информација о упису у ово одељење доступно је на сајту школе [1].